Behandlinger

Manicure (håndpleje)

Shellac behandlingen skal udføres professionelt, og kan derfor ikke bruges derhjemme. Lakken skal hærde i UV lys, for at give den styrke, der får den til at holde i ca. 14 dage. Særligt for Shellac er, at lakken er 100% tør når du forlader klinikken, og neglene er fuldstændig klar til brug. Elegante, flotte og holdbare negle er et stort ønske for de fleste kvinder og dette ønske går i opfyldelse med CND Shellac. 

Med CND Shellac får du:

  • En lakering som er 100% tør og hærdet når du forlader klinikken
  • Superflot glans
  • Hurtig påføring og aftagning
  • Allergivenligt produkt
  • En holdbarhed på ca. 14 dage

Vi anbefaler daglig brug af SolarOil for optimal holdbarhed, samt pleje af negle og neglebånd. Solar olien er en eksklusiv negleolie baseret på en blanding af naturlige olier og Vitamin E. Olien er specielt designet til at gennemtrænge og beskytte hud og negle. Samtidigt er den plasticerende, hvilket betyder at forstærkningen og den naturlige negl bevares stærke og fleksible. Er velegnet til både natur,- og kunstige negle.

SolarOil kan købes i klinikken.

Garanti: CND Shellac har en holdbarhed på ca. 14 dage. Dette garanteres dog ikke, da det forudsætter at CND Shellac pålægges uskadet negleplader og derfor kræver korrekt aftagning hver gang, samt daglig brug af CND Solar Oil. Dog skal det nævnes at flere kunder holder deres CND Shellac i over 14 dage. 

Reparation af mit arbejde er gratis inden for 7 dage, herefter er prisen 50.-/negl. 

Shellac helfarve med mini manicure

Behandlinges startes med at neglene files i facon og neglebånd ordnes, derefter påføres shellac, efterfulgt af olie på negle og neglebånd, til slut fugtes og blødgøres hænderne med en dejlig håndcreme.

Manicure med shellac

Behandlingen starter med et beroligende håndbad, efterfulgt af peeling. Så files neglene i facon, neglebånd ordnes, efterfulgt af en skøn håndmassage, shellac påføres og der afsluttes med olie på negle og neglebånd. Til slut fugtes og blødgøres hænderne med en dejlig håndcreme.

Shellac aftagning
Aftagning shellac i forbindelse med ny shellac behandling

Denne behandling skal bookes som tillæg, hvis du ønsker at få taget eksisterende farve af inden din nye shellac behandling.